Egyes 2012-es felmérések szerint Európában az ügyfelek mintegy 30%-a már mobilról próbálja a cégekkel kapcsolatos információkat elérni. Vajon az Ön ügyfelei is hasolóak?

Az ASP SmartMobile Platform biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy pár napon belül kialakíthassa mobil weboldalát, hogy azon elérhessék ügyfelei, cégével közvetlen napi kapcsolatban lehessenek a cég belső erőforrásainak igénybevétele nélkül.

Cégünk mintegy 9 éve készítette el első mobil weboldalát, és azóta több mint 3.000.000 mobil telefonszámról keresték fel az általunk készített több, mint 100 mobil weboldalt, mikroportált. Cégünk több, mint 10 éves kapcsolatot tart fenn a magyarországi mobil szolgáltatókkal, így technológiánk az egyik legfejlettebb és rendelkezésre áll annak érdekében, hogy az Ön cégének mobil weboldalát is interaktívvá és ügyfelei körében kedveltté tegyük. Miért hagyná ki a következő évtized mobil internet fejlődésében rejlő lehetőségét?

Rengeteget jó és rossz iparági esetről tudunk beszámolni Önnek mobil weboldal készítése kapcsán, küldjön e-mailt és kollégáink felkeresik Önt, hogy ingyen tanácsokkal lássák el, mielőtt döntene mobil weboldalának elkészíttetéséről! Cégünk technológiájának köszönhetően egy átlagos komplexitású mobil weboldal elkészítésének ideje kb. 1 hét, melyet kb. 5200 féle mobil telefontípusról tudnak majd elérni - legyen az akár egy táblagép, okostelefon, vagy akár egy régebbi, kistudású telefon. Az ASP alapfilozófiájának megfelelően, minden 2003 óta Magyarországon forgalomba hozott mobilon elérhetővé tesszük cége weboldalát, mindezt elérhető áron!

Igényfelmérés

Tapasztalt szakembereink 1-2 napon belül Önnel közösen felmérik a cégéhez legjobban illeszkedő mobil webdesign, interaktivitás és funkcionalitás elvárásokat. Az ASP SmartMobile Platformja képes olyan design sémákat támogatni, melyek egyrészről biztosítják cégének egyéni megjelenését, másrészről ezt egyedi fejlesztés nélkül teszik.

Mobil weboldal tervezése

Cégünk rendelkezik a mobil weboldalak fejlesztéséhez elengedhetetlen, sok éves tapasztalattal rendelkező fejlesztőkkel, grafikusokkal, projektvezetővel és tartalom menedzserekkel. Ezen tapasztalt csapatnak köszönhető, hogy az ország egyik leghatékonyabb megoldását kínáljuk a mobil piacon a weboldalak készítése terén.

Mobil weboldal fejlesztési és üzemeltetési életciklus-menedzsment

Az ASP 11 éves fennállása során folyamatosan fejlesztette kiszolgáló rendszereit, folyamatait, melynek köszönhetően, ha Ön velünk készítteti és üzemeltetteti cége mobil weboldalát, akkor részese lehet az ASP folyamatos mobil készüléktámogatási szolgáltatásának. Ez azt jelenti, hogy az ASP-nél hosztolt mobil weboldalak minden, a jövőben forgalomba kerülő mobil telefont támogatni fognak a hoszting szolgáltatás árában.

Mobil weboldal hosztolása

Cégünk 7x24 órás rendelkezésre-állással biztosítja a web és mobil weboldalak hosztolását. Cégünk jelenleg is 99,95%-os rendelkezésre-állást biztosít olyan ügyfeleinek, mint a T-Mobile, a Vodafone és Telenor.

Statisztika

Feltehetően Önt érdekelni fogja, kik, mikor és miért látogatják az Ön mobil weboldalát. Ennek támogatására fejlesztettük ki a weben keresztül elérhető statisztikai modulunkat. Ennek segítségével minden fontosabb látogatói adatról Önnek információt biztosítunk.

Egyedi igények kielégítése

Amennyiben Önnek mobil marketing, játékszervezési ötlete van, amit meg szeretne valósíttatni a mobil weboldalán, akkor segítségünkkel ezt is megteheti.

Mobil weboldaláról letölthető alkalmazások

Amennyiben szeretne saját alkalmazásokat is készíttetni akár Android, akár iOS, akár Java platformokra, ebben is segítségére lehetünk. Ezt akkor javasoljunk, ha olyan speciális alkalmazásra van szüksége, mint pontos helymeghatározás, mobil hirdetés, QR kód beolvasás, m-commerce alkalmazás.