Az ASP saját fejlesztésű kampánymenedzsment rendszere lehetővé teszi, hogy az Ön saját regisztrált ügyfelei csak a számunkra releváns információkat, ajánlatokat kapják meg.
Biztosítjuk önnek, hogy:
  • a megfelelően megtervezett kampányok esetében minimum 5%-a a kiküldött ajánlatoknak vásárlást fog eredményezni,
  • nem szórjuk meg érdektelen ajánlatokkal ügyfeleit, a kampányok összeállításában szakembereink INGYEN segítenek Önnek,
  • az ügyfeleit személyesen, egyénileg úgy kezelheti, hogy ez Önnek (a működés kialakítását követően) nem jelent többletmunkát, csak többlet eredményességet,
  • mindent Ön vezérelhet az online webes kezelői felületen, kialakíthat kampányokat saját ügyfélköre számára,
  • segítünk új ügyfeleket találni, miközben a meglévőkből származó árbevételek növeléséhez is megoldásokat adunk,
  • mérheti a kampányok hatékonyságát, akár az egyes ügyfelei szintjén is.
Keressen meg minket és szívesen bemutatjuk egy demo-n keresztül, hogy mennyire egyszerű egy mobil kampány összeállítása.

Mi az a mobil marketing kampány?

A mobil marketing kampány a mobiltelefont használja fel kommunikációs eszközként az ügyfél elérésére, elsősorban SMS illetve MMS formájában.
Az ASP mobil kupon és mobil promóciós szolgáltatása lehetővé teszi az Ön számára, hogy termékei, vagy szolgáltatásai hirdetését közvetlenül az ügyfeleinek, azonnal, várakozás nélkül juttassa el, bárhol is tartózkodjanak.
Az AdMobile SMS-ben vagy MMS-ben küldi ki az Ön által összeállított kampányok szerint hirdetéseit és kedvezményre jogosító kuponjait a potenciális ügyfeleinek, de kizárólag azoknak, akik regisztráltak és engedélyezték az Ön hirdetéseinek megjelenítését.
A mobil marketing biztosítja a legközvetlenebb és leginkább személyreszabott kommunikációt az ügyfelekkel.

Miért hatékonyabb ez a kommunikációs csatorna, mint a többi?

A mobil telefonos kampányok a legsikeresebbek, és eredményességük a legpontosabban mérhető. Mindemellett a tapasztalatok szerint 5-30%-os vásárlási arányt biztosíthatnak.
SMS/MMS esetében az üzenet közvetlen, személyre szabható és gyorsan eljuttatható az ügyfeleknek.
A mobil telefon az egyetlen médium, amit az ügyfelek nem osztanak meg másokkal, személyes tárgyuk és mindig nálunk van.

Egyszerű használat

A mobil kuponok kiküldésére, kampányainak kezelésére, az eredmények kiértékelésére egy egyszerűen használható webes alkalmazást fejlesztettünk.

Elérhető, célzott marketing

A technológia csökkenti a költségeit és nem növeli azokat!
Az ASP alacsony havi díjcsomagokkal teszi elérhetővé szolgáltatásait, egyedi igény esetén a kiküldött SMS-ek száma alapján egyedi díjszabásra is van lehetőség.
Egyszerűen beillesztheti a mobil kampányt marketing büdzséjébe és kampányfolyamataiba.
Az ASP biztosítja az összes eszközt, aminek segítségével megtervezheti, kiküldheti és nyomon követheti mobil marketing kampányát, az ügyfelek regisztrálásától a válaszarány méréséig, egy web-es alkalmazás segítségével.
A meglévő ügyféladatok, vásárlási szokások alapján rendszerünk segítségével egyre pontosabban állíthatja össze célcsoportját a magasabb válaszarány érdekében.

Regisztrálás SMS-en

A hatályos jogszabályok előírják az ügyfelek regisztrációját, hogy az Ön kampánya ne minősüljön "kéretlen üzleti ajánlatnak". Az AdMobile az Ön rendelkezésére bocsát egy regisztrációs kódot, mellyel az ügyfelei az Ön kampány SMS telefonszámára beküldve tudnak regisztrálni mobil kampányaira. Az ügyfeleknek nem kell adatlapokat kitölteni, Önnek nem kell azokat feldolgozni, azok titkosságáért az AdMobile Kft. jogi felelősséget vállal.

Kupon készítése

A mobil kuponok készítése szintén nagyon egyszerű. Ön bejelentkezik a webes alkalmazásunkba és begépeli a megfelelő mezőbe, mi jelenjen meg ügyfelei telefonján. A kampányokat a rendszer elmenti, Ön azokat szerkesztheti, élesítheti, időzítheti.

Kampány időzítése

Előre elkészítheti egyedi kampányait és azok az Ön által megadott időpontban kerülnek kiküldésre.
Például, ha hétfő reggel indul egy kampánya, és csak aznap reggel szeretné ügyfeleit értesíteni róla, eállítja a felületen a kiküldés időpontját és más teendője nincs is, a rendszer automatikusan elvégzi a kiküldést az adott időpontban.
Forgalmát nem találja az adott napon kielégítőnek? Pár klikkelés és máris elindíthat egy új kampányt, azonnal.

Személyre szóló üzenetek

Ügyfele minden hónapban vásárol Önnél, de az adott hónapban nem jött? Küldjön neki egy őt érdeklő kedvezményt, és biztosan visszatér. Rendszerünk az ügyfelek adatait, vásárlási szokásait, előző kampányok eredményét elemezve, napról napra hatékonyabbá teszi mobil marketing kampányait.

Pontos, részletes statisztika

Kövesse nyomon a regisztrációkat, a kuponok beváltását akár egyes vásárlóként a statisztikai modulunk segítségével. Elemezze a grafikonok segítségével a különböző kampányok hatékonyságát és a vásárlói szokásokat.