2012. szeptember 18-án elindult a TELETÉKA, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) új tartalomszolgáltató és -értékesítő mobilportálja.

A portál technológiai hátterét és üzemeltetését az ASP Kft. biztosítja, amely 5200 különböző típusú mobiltelefonra optimalizálja a rendszert, és az okostelefonokon kívül tableteken is működik a szolgáltatás.

A TELETÉKA nevű új szolgáltatással televízió- és rádióműsorok, továbbá a közmédia archívumának tartalmai érhetők el mobil eszközökön keresztül, egyelőre a Telenor előfizetői számára, de az MTVA tervezi a többi mobilszolgáltatóval való megállapodást is.

Egyebek közt mesefilmek, tévéjátékok, sorozatok, hangoskönyvek és zenei anyagok, fotók érhetők el az MTVA archívumából okostelefonokon és tableteken is. Emellett a portálon naponta frissülő tartalmak is lesznek, például a híradókat követő sporthírek és időjárásjelentés, valamint a hirado.hu hírei.

A szolgáltatás indulásakor több mint 700 órányi mozgóképes tartalom érhető el az M1, az M2, a Duna, a Duna World kínálatából, tovább az MTVA által forgalmazott mozifilmek is. Letölthetővé válnak például a Petőfi Rádió olyan közkedvelt zenei műsorai, mint az Akusztik vagy a Szimfonik Live.